Produksjon

Vi samarbeider med Karoline Hestnes bak det norske Slow Fashion brandet A/BARENESS for produksjon av våre EMBRACE armbånd  

 

Armbåndene blir produsert av en familiebedrift med lokale håndverkere i Patan, Nepal. 

A/BARENESS bruker hovedsakelig metallet messing i sine designs og lanserte sin første smykkekolleksjon i samarbeid med denne familiebedriften tilbake i 2013. 

 

For å nå bærekraftsmålene for 2030 for en bærekraftig planet, må alle som jobber med moteindustrien både i Norge og Nepal ta sin del av ansvaret og tilrettelegge for forsvarlig produksjon og forbruk. 

Bedriften i Nepal bruker resirkulert messing når det lar seg gjøre og håndverkerne og de andre som arbeider med produksjonen av armbåndene, 

innpakningen og i administrasjonen får rettferdig betalt. 

 

Messing er ikke et typisk råmateriale for smykker, 

men med sin lange holdbarhet, skinnende, gyldne utseende og rimelige priser, er det et veldig godt alternativ til gull og gjør det mulig for "alle" å investere i. 

 

Blir messingen matt over tid kan den enkelt pusses ved bruk av messingpuss du får kjøpt  til en rimelig pris i din dagligvare-forretning

eller en ta en liten bolle varmt vann, en klype salt og en skvis sitron. Dypp smykket i miksturen og tørk det godt. 

 

Oksidert messing har fått en overflatebehandling som gjør det mørkt på farge. Det er en patina som kan slites vekk over tid. 

Du kan re-oksidere smykker hos gullsmeder som tilbyr den type tjenester, men mange liker det uttrykket metallet får ved bruk over tid. 

 

Husk å ta av deg smykkene når du bader, dusjer eller tar oppvasken. Da slites de mindre og holder de seg fine lengre. 

 

#EmbraceUB #NorskDesign #GiveBack #MentalHelse #LovedJewelleryLast #FashionRevolutionNorway 

@EmbraceUB 

@AbarenesFashion

@KarolineHestnes

@FashRevNorway